Meteen naar de content

30 dagen bedenktijd

📦 Gratis bezorging

Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis

  Ons Privacybeleid

  Wij streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden. Ons Customer Care Team is bereikbaar via onze website en diverse sociale mediakanalen. Voor een goede service hebben wij (beperkte) persoonsgegevens nodig. Deze gegevens worden zorgvuldig verwerkt en veilig opgeslagen. Hieronder leggen wij uit hoe wij met deze informatie omgaan.

  Algemeen

  Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonlijke gegevens die door ZAZU worden verzameld en gebruikt. Deze gegevens worden door jou verstrekt tijdens het invullen van ons contactformulier en/of aanmelding voor de nieuwsbrief. Bij het verwerken en opslaan van deze gegevens hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  • We verzamelen alleen informatie voor specifieke doeleinden.
  • We vragen alleen om informatie die nodig is om deze specifieke doelen te bereiken.
  • We delen de verzamelde informatie niet met anderen, tenzij dit noodzakelijk is voor het bovengenoemde specifieke doel, zoals het verzenden van producten.

  Welke informatie en waarom?

  Klantenservice

  Om je correct van dienst te kunnen zijn, hebben wij je naam en e-mailadres nodig. Voor klantenservice doeleinden kunnen we ook adresgegevens vragen voor de verzending van onze producten. Na het verlenen van de gewenste klantenservice wordt deze informatie bewaard.

  Nieuwsbrief

  Via de website kan iedereen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daarvoor hebben wij alleen een geldig e-mailadres nodig.

  Google Analytics

  Wij maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website bij te houden. De informatie die we verzamelen wordt benut om de website te verbeteren en onze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn. We kunnen zien vanaf welke locaties onze website wordt bezocht. Wij kunnen deze informatie niet koppelen aan personen of (IP-)adressen. Het privacybeleid van Google vind je hier: www.google.com/privacypolicy.html.

  Uw rechten en onze plichten

  Iedereen heeft het recht om te weten welke informatie we over hen bezitten. Het is je recht om deze informatie te kunnen bijwerken of volledig te verwijderen. Hiervoor zijn wij op verschillende manieren te bereiken:

  • Neem contact op met onze klantenservice via de website of onze sociale media accounts.
  • Mail onze datamanager op info@zazu-kids.nl
  • Of neem contact op met ons hoofdkantoor: ZAZU BV, Amalialaan 126a, 3743KJ, Baarn, Nederland.

  Om de vertrouwelijkheid van je gegevens te beschermen, zullen wij je vragen je identiteit te verifiëren voordat wij kunnen reageren op verzoeken met betrekking tot persoonsgegevens.